Ragnarbragvin.com
Flott på sjusjöen
søndag 01. november 2009 14:29

Jeg ble gledelig ringt opp forrige uke av en bekjent fra Sarpsborg, med tilbud om å låne hans hytte på Sjusjöen. Jeg takket dypt ja, og benytter dagene her oppe godt.  Planen er å ta en tur hjem onsdag 4/11, for så å reise opp igjen til fjells fredag 6/11. I dagene som kommer blir jeg värende alene på hytta, noe som bör bety en del ledig tid til fordypning i skolebökene. Er godt med litt variasjon fra rulleskiene, men må nok innrömme at ingenting slår en rulleskitur på raskehjul i sol og 20 varmegrader :) Men ski og stabile kuldegrader er heller ikke å forakte. ;)

 

Göy med vinter!

 
Friske tak i morgentimene i dag.
onsdag 28. oktober 2009 12:17

Hadde behandling hos naprapatene Friske-Tak klokken 06.30 i dag morges. Må innrømme at jeg ikke bruker å starte dagen så tidlig, men det gikk overraskende lett å komme seg opp av sengen. Nå trengte jeg så absolutt en "overhaling" for å fikse opp i diverse "skavanker", men direkte avslappende er det aldri å ligge på masasjebenken deres. Mens man ligger der og biter i seg smerten er det greit å vite at behandlingen gir resultater. Friske Tak er en av grunnene til at jeg i det hele tatt kan trene med mitt høyre kne i dag.

 

Takk for god service!

 
Syre inn, syre ut!
lørdag 24. oktober 2009 16:32

Markkleeberg
En av sprintlandslagts råtasser Øystein "Pølsa" Pettersen inviterte i dag tidlig tll hurtighetsdrag i motbakke. Ble en tøff økt!

Les mer …
 
Endelig er hjemmesiden oppe og går!!
torsdag 22. oktober 2009 21:58

Endelig er hjemmesiden oppe på nett. Jeg vil forsøke å oppdatere jevnlig med både viktige og uviktige hendelser fra min hverdag som idrettsutøver. Fotoalbum fra ski og rulleskirenn vil komme opp ganske snart.,

Vi snakkes,
Ragnar

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 Neste > Siste >>

Side 15 av 15