Ragnarbragvin.com
Otepää – Oslo skishow – Aure
søndag 24. juni 2012 21:54

På tide med en liten oppdatering igjen. Mye som har skjedd i det siste, og mange positive signaler fra kroppen gir ytterligere godt  mot og strålende humør :-)

Les mer …
 
Mai unnagjort, "King of the hill"= en god opplevelse
søndag 03. juni 2012 17:32

Nå har jeg lagt bak meg en mai-måned med mye god trening.

Les mer …
 
Mai unnagjort, "King of the hill"= en god opplevelse
søndag 03. juni 2012 17:32

Nå har jeg lagt bak meg en mai-måned med mye god trening. I første halvdel av måneden gikk jobbing og etablering av teamet tidvis utover treningen, men fra og med 17. mai har jeg levd mer eller mindre optimalt som toppidrettsutøver. Jeg endte på 56 timer, og det er den beste treningsmåneden siden oktober 2010 hvor jeg endte på 70 timer......
Herlig at kroppen vil være med på trening igjen. Har sagt det mange ganger, men det å si det gir meg en mengde positive tanker! Etter 1.5 år med utmattelsesproblematikk, blir man rimelig glad og fornøyd av å ha en kropp som vil trene!!
Planen er å trappe treningen gradvis oppover nå. En god start i mai med 56 timer, planlegger 65 timer i juni, og 75 timer i juli. Progresjonen må gå gradvis.

I går var Team Jobzone representert på rulleskirennet "King of the Hill" i Gøteborg. Undertegnede fikk bank på 4 km prolog skøyting + 4 km jaktstart klassisk. (ca. 70 startende) 
Gøteborgerne var godt forberedt på hjemmebane, og tok 2 av 3 pallplasser.
Var utrolig moro med en liten tur sørover, og ting gikk som håpet. Første skikkelige høyintensitetsøkt, foruten maks 02-test, i det nye treningsåret, og kroppen lot seg presse godt. At jeg ikke var med å kjempe om seieren var et godt tegn for dem som slo meg. Det skal litt mer enn 1 måned med god trening for å kompensere med 1.5 år uten harde kondisjonsøkter. 
Les om rennet. www.sweski.comwww.langd.se

Det ble også arrangert en sprint hvor jeg vant med god margin fremfor evig unge Tobias Westman, og jeg ble 1250 kr rikere. Hurtighet og styrke er det eneste det har vært mulig å vedlikeholde/utvikle fra mai i fjor til mai i år. 

Nå er jeg virkelig på gang, og klar for treningssamling i Otepää fra tirsdag.

 

Bilder og litt skriverier fra King off the Hill: http://erikwickstrom.se/, Langd.se, sweski.com,

 
Team Jobzone ruller i gang!
torsdag 17. mai 2012 20:43

Nå er vi i boks med det viktigste i etableringen av Team Jobzone, og første treningssamling for teamet starter i morgen.

Les mer …
 
En trist hjemkomst etter noen fantastiske dager i Sæby
onsdag 02. mai 2012 17:54

Som i fjor har jeg hatt noen dager i Sæby for trening i flotte omgivelser. En idyllisk perle som er helt suveren for rulleski og løping.

Les mer …
 
stas å bli gjort stas på!
fredag 27. april 2012 12:12

På tirsdag ble alle VM-medaljører fra Oslo idrettskrets 2011 invitert til rådhuset i Oslo for å motta hederspris fra Fabian Stang.

Fabian Stang er en kjernekar og det var stor stas å hilse på den populære ordføreren.

Ragnar Bragvin Andresen, Fabian Stang, Heidi Weng

 

 
Nå drar det i gang..
torsdag 26. april 2012 19:29

I morgen bærer det av gårde til idylliske Sæby. Det blir en herlig 5 dagers treningssamling hvor det etter planen skal gjennomføres 8 treningsøkter.
Blir en fryd å spenne på seg skøyterulleskiene i "deilig" dansk terreng.

 

Har forøvrig funnet tidenes arrangement! På den andre siden av Atlanteren går det en stafettserie med slagordet: "Inside of all us there is a Ragnar". Arrangementet heter faktisk Ragnar. Og ut i fra det jeg har forstått av nettsiden www.ragnarrelay.com, heter den Ragnar fordi konkurranseformen er ekstrem.

Må si jeg liker det!

 

 
vår= puslespill
tirsdag 10. april 2012 13:45

Vår er godt!

Litt synd at været ikke fortsatte sin sommerlige utvikling, men det er mye annet man glede seg over.

Vår betyr på en måte nye spennende muligheter. Omtrent slik det føltes når skolesekken atter en gang ble slengt på ryggen etter en lang sommerferie på grunnskolen.

Snekring av planer og muligheter er hva tiden blir brukt til. Denne våren er det først og fremst det kommende «team Jobzone» som det blir viet tid til. Blir et spennende lag, med et spennende år i møte!


 
Man skal ikke lenger enn til Thailand..
tirsdag 06. mars 2012 11:40

"Man skal ikke lenger enn til Thailand før kulturforskjellene gjør seg gjeldende i matveien".......... Står det i en artikkel om mat og kultur på Aftenposten.no i dag. Det at man ikke skal lenger enn til Thailand for å oppleve kulturforskjeller innen mat og bordskikker viser i grunn at verden er blitt nokså globalisert. I alle fall innen mat og drikke...

 

Ellers kommer vi stadig nærmere 22.mars og verdensrekordforsøk på Bislett (www.sprintski.com) Kroppen er ikke helt på topp, men jeg tar stadig steg i riktig retning, noe LYNsprinten i helgen viste. Riktignok ikke verdens største renn, men det er alltid gøy å vinne skirenn. Tror jeg blir en ganske hard nøtt på Bislett, og nærmere hjemmebane kommer jeg ikke. Jeg er nok den i startfeltet som har trent flest timer på Bislett stadion..

Ellers er det en ny dato som krysses av i kalenderen. Jeg reiser til NM-del 2 i Fauske for å gå team-sprint med Hallvard Moian Nydal i månedskifte mars/april. Det blir stas å få en NM- start også i år!

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 3 av 15