Ragnarbragvin.com
Givende uke, Barcelona, "Olav den Hellige" og Island
onsdag 28. september 2011 14:09

 

Herbalife 24, Ragnar Bragvin Andresen

Etter hjemkomst Barcelona mandag forrige uke har det gått slag i slag.

Les mer …
 
Herbalife Extravaganza Barcelona
mandag 19. september 2011 12:14

A night with the stars- Extravaganza

Jeg hadde fått noen hint om at Herbalife Extravanza var storslåtte saker, men hadde på langt nær trodd det skulle være så stort!!

Les mer …
 
Barcelona
torsdag 15. september 2011 21:40

I helgen skal jeg delta på Herbalife Extravaganza her i Barcelona. Foruten en liten rusletur i kveld, har jeg stort sett kun sett hotellet enn så lenge, og det er utvilsomt det mest fancy jeg har bodd på. Hotell "ME Barcelona" . Ser frem til å oppleve mer av byen i løpet av helgen.

http://www.herbalifeextravaganza.com/2011/spain/es/

 

 
En litt annerledes teateropplevelse
søndag 11. september 2011 08:25

Abrahams barn, Svein Tindberg

Les mer …
 
Hektet!
torsdag 08. september 2011 21:09

Hørte et intervju med denne trioen på radioen for litt siden, og noterte meg bandnavnet. Siden har jeg blitt hektet på denne "godlåta" fra disse unge talentene.

Sassybeat: http://www.youtube.com/watch?v=7SuuMXgaNU8&feature=player_embedded

 
På plass i Markkleeberg
fredag 02. september 2011 13:22

I går ankom en liten norsk tropp Markkleeberg. Selv er jeg her for å gå sprint lørdag, men skal cruise gjennom dagens 9 km prolog og forhåpentligvis jaktstarten søndag.

Les mer …
 
En deilig seier
tirsdag 16. august 2011 17:00

VM-gull, Ragnar Bragvin Andresen

Å ikle seg tittelen verdensmester er ikke alle forunt, og det er en enormt god følelse å klare det. Og ekstra moro er det å vinne forran et ivrig publikum!! :-)

Les mer …
 
En gedigen nedtur...opptur i morgen?
fredag 12. august 2011 20:50

Å tape en spurt på hjemmebane er en forferdelig følelse. Hadde forventninger på meg fra andre, hadde forventninger selv, og et godt utgangspunkt i tetgruppa da jeg gikk ut på siste etappe. Følte jeg hadde kontroll, hadde størst fart i spurten og på vei opp og forbi da det blir kræsj mellom meg og franskmannen som gjør en unnamanøver i venstre bane og skyter inn i høyre bane hvor jeg befinner meg (200-250 meter før mål) Overhode ikke hans intensjon, men uhellet ødela hele stafetten for oss. Så fort kan det skje!

Skulle gjerne sagt at jeg tar nederlaget på strak arm, og at jeg straks etter målgang begynte å forkusere offensivt på morgendagens sprint, men så lett har det ikke vært. Da jeg fikk staven til franskmannen mellom beina og var et fall nær forstod jeg hva som var i ferd med å skje, følte jeg en kollektiv "celleenergi"kollaps. Å bli nummer 5 i spurten var et sceneriet som jeg faktisk ikke hadde offret en tanke. Jeg ble helt flat innvendig. Hadde mest lyst til å synke i bakken, og dårlig sannvittighet begynte umiddelbart å verke innvendig. Har brukt noen timer på å bearbeide skuffelsen, og er på vei opp fra sumpen av negativitet nå.

 

I morgen skal det gåes fort, og jeg har skumle planer!! Da hjelper det ikke å sitte med utladede batterier. De skal pumpes og lades opp, for at det skal bli et eksplosivt smell på Kristiansund brygge i morgen!!!

 

 

 
Imponert av Petter Northug, men ikke av ekspertuttalelser
torsdag 11. august 2011 20:13

En ekspertkommentator som kommer med utspill som ikke er basert på ekspertise er alltid litt kjedelig... Mer gidder jeg ikke å si om det.

Petter er rå!! gleder meg til stafett i morgen!! blir det mitt første og Petters tredje gull i mesterskapet?

Nå kommer distansene i VM som hører de raske gutta til. Stafett i morgen, og sprint lørdag. Sprinten vil jeg understreke at Petter ikke er kvalifisert til. Gutten er rask, men i denne sammenheng ikke rask nok ;-)

Fikk også høre at Petter er verdens raskeste på rulleski i en spurt i lett terreng. Jeg tar i tilfelle i mot en utfordring på strak arm!!!

 

En siste lille ting: Flere av gutta i VM-troppen slengte seg med i Toppidrettsvekas 1500 meter lange rulleskisprint i dag. Kun for gøy. Det viste seg at gutta skulle dominere prologen totalt. 1,2,3,6 og 8.plass var mer enn mange tålte. Og det begynte å gå rykter om juks. Ganske trist for en gjeng unge sterke up and coming utøvere å få den slags slengt i ansiktet. En veteran i skisirkuset gikk direkte bort til en av gutta og mer enn hintet til juks. Mitt tips til deg som kommer med beskyldninger: Mål din styrke mot de andre gutta i styrkerommet, så finner du fort ut hvorfor de gikk så fort. Det hjelper å trene litt styrke..

Dog klarte ikke gutta å forsvare plassene sine fra prologen. Kan ha noe å gjøre med at juniorgutta trenger noen år på å bygge kapasitet.. ;-) men to-tre topp 10-plasser er helt ok1 de blir alle noen harde karer i fremtiden!!

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 5 av 15