Ragnarbragvin.com
Mallorca
tirsdag 05. oktober 2010 20:39

Mallorca

Nå er tredje treningsdag på Mallorca gjennomført. For en vakker øy!!

Les mer …
 
Æsj!
søndag 26. september 2010 12:12

1 poeng for dårlig.

Les mer …
 
Thessaloniki neste..
torsdag 23. september 2010 16:20

Nå bærer det avgårde til Thassaloniki og Hellas. Faktisk aner jeg ikke hvor jeg står ettersom jeg knapt har trent på 10 dager. Har vært plaget av noe som har sittet i luftveiene samt tette bihuler. Høy puls har kun ført til hoste. Har derfor tatt det kjedelig mye med ro etter de fine dagene i Italia, men jeg håper antibiotikaen har tatt knekken på alt rusk innen lørdag. Rennene i helgen blir trolig mine siste rulleskirenn for året som skal gjennomføres. Sprint og bakkerenn står på programmet. Har med maksimalt god uttelling mulighet til å reise hjem med en ganske så fin FIS world cup kule. Ligger som nummer tre i cupen.

Sammenlagtlister

 
Flott i Hummelfjell og Os
lørdag 18. september 2010 20:54

Kom nettopp hjem fra to flotte dager i Hummelfjell og Os. Har vært med på åpningen av et nytt og flott helårsanlegg for ski.

Les mer …
 
Hver sin smak...
torsdag 16. september 2010 19:59

Den siste tiden har det pågått en debatt om musikk på øret er egnet til trening eller ei. Det som er er helt klart er at den musikken som man hører på må gi en noe. Og det som gir meg mest om dagen er...... 

Les mer …
 
Hjemme igjen
mandag 13. september 2010 19:06

Cuneo

Å komme hjem med to seire i kofferten er det maksimale av hva jeg kunne håpe på i løpet av helgens renn i Cuneo. Da er det vel også lov å føle seg skikkelig sliten når man har kommet hjem. Egentlig litt godt å vite at det er noen dager til neste gang jeg skal presse meg så langt ned i kjelleren!

Les mer …
 
Herilig dag i Cuneo
lørdag 11. september 2010 21:19

I dag tok jeg min første distanseseier i world cupen som senior! Fantastisk moro!! og underveis var det fantastisk vondt! Da er det også godt å ha den ene meteren på sin side! I morgen venter sprint.

 

 
På Geilo med TSA
lørdag 04. september 2010 20:08

Befinner meg på treningssamling på Geilo med mine klubbkammerater i Njård. Tilholdssted er familien Brun Lie's hytte. Bra gjeng på bra sted blir trivsel og god trening. Kanskje i overkant mye bakker, men har nok ikke vondt av det!.. I morgen går turen atter hjem igjen.

 
Dagen derpå
søndag 29. august 2010 19:35

I går ble årets Allianslopp gjennomført. Og i dag er overkroppen som en banket biff. Selv bicepsen er stiv og støl etter de mange tusen stavtakene. Egentlig en ganske god følelse å være gjennomsliten. Jørgen Brink vant rennet som ble preget av action fra start til mål. Akkurat slik en god konkurranse skal være.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 10 av 15