Ragnarbragvin.com
Gjøvik på onsdag, Alliansloppet i morgen
fredag 27. august 2010 09:39

Rennet på Gjøvik på onsdag var avslutningen TIMEkspressen rulleskicup/norges cup og var en fantastisk hard og tøff økt. MORO! Ble nummer 3, og kan ikke være annet enn fornøyd med hvordan kroppen var i den 10 km lange kuperte løypa på tungtrullende ski. I ettermiddag reiser jeg til Alliansloppet. 56 km staking står på programmet i morgen. Kommer til å bli enorm fart i et stjernespekket startfelt, og det gjelder å bite seg fast så lenge det går. Blir hardt og moro.

Les mer …
 
Deilige seire
lørdag 14. august 2010 15:58

World cupen i Kristiansund ble både en opptur og nedtur.

Les mer …
 
Avreise Kristiansund
mandag 09. august 2010 06:41

Ragnar, Blink

Nå gjør jeg siste del av pakkingen før jeg setter meg på flytoget til Gardermoen. Gleder meg til å komme tilbake til Kristiansund. Om været blir bra, blir det garantert tettpakket med publikum. Har en god følelse i kroppen om dagen. Liker derfor å tro at det blir rått fredag og lørdag. 

 
Flott uke på Stabbestad
søndag 01. august 2010 12:11

Denne uke har rulleskilaget vært på treningssamling på Stabbestad Spa hotell. At vi har hatt noen flotte dager er ikke å overdrive.

Les mer …
 
Æsj!
mandag 26. juli 2010 21:08

Man sitter og tenker over hvor fantastisk det er å delta i Blinkfestivalen. Helt rått er det, og allerede på flyet hjem begynner man å glede seg til neste års arrangement, MEN:

Du verden så ekstremt kjedelig det er å bli slått! Regelrett banket i siste sving, og irriterer meg like grønt som mine flotte staver over at det er mulig å være så idiot i siste sving som det jeg var.

"Vær så god, la oss fighte en fair kamp på oppløpssiden alle 6. Det er minst plass til fire i bredden" sa Ragnar mens han pent gjorde plass i innersving for deretter å bli presset inn mot gjerdet og miste fart. Man glemmer helt at det er noe som heter "i kampens hete", der mange sterke utøvere gjør lovlige triks for å gjøre veien vanskeligere for sine konkurrenter. Jeg derimot gjør lovlige triks for å gjøre veien lettere for mine konkurrenter....  Så dust jeg var!! noen må lære meg å bil frekk og egoist "i kampens hete"

Noen som tilbyr et kurs før helgen??

Ble rett og slett slått av tre klokere utøvere. I en finale på det nivået klarer vel egentlig alle å gå like fort, det er den som gjør flest riktige valg i løpet av 1500 meter som vinner. Jeg gjorde mye rikitg i 1340....

 Gleder meg til neste år!

 
En ok revansj,
søndag 25. juli 2010 19:28

Etter at fredagens fellesstart ble ødelagt av utstyrstrøbbel ble det litt mer å smile for på lørdagens sprint. Men skulle gjerne gått siste sving en gang til! 

Les mer …
 
Flaut, men planer om revansje i morgen
fredag 23. juli 2010 18:26

Å få muligheten, men ikke å benytte seg nevneverdig av den er flaut. Åpner bra, føler at ting går lett, men så blir det stress i toppen etter stavknekk og spurtpris. Æsj. Fire runder med mer eller mindre en stav er dumt, og litt min egen skyld. Ble bra stiv og måtte til slutt kaste inn håndkledet. Tror det skal gå svært bra i morgen, men fryktelig flaut i dag!! :-(  følg med på sprinten i morgen. Da er Ragnar klar for revansje!

 
Snart dags
onsdag 21. juli 2010 17:58

Nå er det snart dags for Blinkfestivalen. Kroppen er langt i fra på topp, men med litt skikkelig oppsyking kan noen uker med haltende kropp fort glemmes. Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg eventuelt stuper. Rulleskirenn er moro, og når ting er moro glemmer man også tid og energinivå. Det har jeg planer om å gjøre. :-)

Full guffe i Sandnes! Planer om å sette ny pers i laktatnivå på fredag. Tor Arne Hetland skal være hare. Det vil si full guffe fra start i 15 km på hjul som er laget for å rulle sakte. Det blir hardt, og hardt = moro!!

Følg med på NRK fredag og lørdag.

http://www.langrenn.com/har-blinket-seg-ut-sandnes.4801340-1743.html

 
En nødvendig hviledag.
fredag 16. juli 2010 12:51

Når man har hviledag skrur man av mobiltelefonen kvelden i forveien for ikke å bli vekket av noe annet enn sin egen vekkerklokke, og batteriene på den var fra flate i dag. Når omsider øyelokkene trakk seg tilbake til dagsmodus viste klokken 13:45. Steike! 14 timer søvn er ganske mye det :-). En hver skiløper vil heller trene enn hvile, men jeg tror denne hviledagen ikke er helt forgjeves... :-) Liker å tro jeg har kontroll på kroppen en uke før www.Blinkfestivalen.no ;-)

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 Neste > Siste >>

Side 11 av 15