Ragnarbragvin.com
Lyst til å bli verdig en slik...
fredag 09. juli 2010 21:35

Simone Paredi - italiaskiroll.com

Neste år håper jeg å være kvalifisert til å ikle meg en slik drakt... Alessio Berlanda og Simone Paredi er de som med stolthet kan tre på seg de tøffe stripene denne sesongen. En slik drakt vekker stor motivasjon og inspirasjon mot et år med hard trening  :-) Så får vi se på eksamen i Kristiansund neste år om jeg blir verdig en slik..

Les mer …
 
På bedringens vei.
onsdag 07. juli 2010 12:02

Siden starten av juni har jeg vært fryktelig sliten, og har knapt trent foruten world cupen i Markkleeberg. Har prøvd å spare krefter der det har vært mulig å spare krefter. Det har til tider vært et ork å løfte kaffekoppen...Men nå peker pilen oppover, og jeg har en økt pr dag. Håper å være i full trening neste mandag, for så å være i godt slag under www.blinkfestivalen.no. Det er fortsatt noen dager igjen til 23. juli, så håper 10 dager med normal trening fra den 12 -22 skal gjøre susen!

 
Ledelse i verdenscupen
mandag 21. juni 2010 22:04

Foto: Tina Willert

En herlig åpning på verdenscupen er over, og jeg sitter igjen med to andreplasser og gul ledertrøye

 

 

Les mer …
 
Pang!
tirsdag 15. juni 2010 16:43

Fra å være i kanonform til tross for mye å gjøre, er jeg nå i veggen fordi jeg har hatt mye å gjøre. Dagens legebesøk gav klare svar: "Hvil".  det spøker for helgens konkurranser for min del, men tur til Tyskland blir det. Så får vi ta beslutninger der nede. Ting skal bli bra! og jeg tar ingen sorger på forskudd. Har gledet meg til disse rennene siden oktober i fjor, og fortsetter å glede meg til fredag. I mellomtiden er stress og gjøremål et fremmedord.

www.rollski.markkleeberger-see.info

 
Tre tomler opp for Askim! Og ledelse i Norges cupen 
søndag 06. juni 2010 09:54

I går hadde jeg en fantastisk dag i Askim. Enormt bra vær, mye bra folk, og selv gjorde jeg det så bra jeg overhodet kunne. Neste år håper jeg å se enda flere skiløpere på startstrek!

Les mer …
 
God sesongstart
mandag 31. mai 2010 20:54

King of the hill

Det ble en fin tur til Gøteborg, og et godt bakkerenn ble gjennomført!

Les mer …
 
Sesongstssrt på søndag og hyggelig omtale på skidor.com.:-)
fredag 28. mai 2010 21:36

På søndag starter sesongen for mitt vedkommende. Jaktstart i Gøteborg står på planen.

Les mer …
 
Bilder Italia
søndag 16. mai 2010 12:29

noen bilder fra Italia. Kommer flere litt senere.

Les mer …
 
Nyter treningen i Venezia
fredag 14. mai 2010 13:46

Det finnes mange positive ting med aa vaere idrettutover. En av de er nettverket man faar av venner. Naa er jeg paa en 8 dagers treningssamling hos Pizzutto i Venezia. Herlig terreng for rulleski! Riktig nok ikke mange bakker, men det er ikke alltid det man trenger. Vaeret har vaert skiftende. Alt fra straalende sol til skybrudd.

Laster opp noen bilder i lopet av dagen eller morgendagen.

Hva er vel bedre enn rulleski i Italia??

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 Neste > Siste >>

Side 12 av 15