En deilig seier
tirsdag 16. august 2011 17:00

Ragnar Bragvin Andresen

Å ikle seg tittelen verdensmester er ikke alle forunt, og det er en enormt god følelse å klare det. Og ekstra moro er det å vinne forran et ivrig publikum!! :-)

Stafetten vil jeg alltid huske som en begredelig opplevelse. Å bli nummer 5 som norges ankermann..... sprintgullet døver heldigvis skuffelsen en del ned.

Har virkelig vært sliten etter lørdag, og seiersfesten ble litt annerledes enn planlagt. Var rett og slett for sliten, så gikk hjem og la meg først av samtlige...Mange gjøremål er blitt utsatt de siste to månedene ettersom alt fokus har vært rettet mot VM, og de nærmeste dagene vil derfor handle om å "bli ajour" på en god del områder. Blir kontormann for en periode :-)

 

Petter er rå og verdens desidert beste allrounder i skimiljøet sommer som vinter:

Man ser Northug leke seg til mang en seier iløpet av vinteren, jammen lekte han seg til seier i klassiskdistansen i VM og jaktstarten på Toppidrettsveka også. Måten han tilsynelatende lett rykker fra konkurrentene sine, er nesten litt frustrerende. Det var godt å se han virkelig kjempe for gullet på vm's skøytedistanse. Spurten tok han som alltid. Gutten er rå! Når det gjelder øvelser innen FIS ski og rulleski tror jeg det kun er en eneste øvelse gutten aldri blir sterk nok på, og det er 200 meter sprint. Gøy hadde det vært om han gjorde en fullverdig satsning også der en gang i fremtiden, men det skal jo være umulig å mestre både 200- meter sprint og 5-mil... selv for Petter.