Herbalife Extravaganza Barcelona
mandag 19. september 2011 12:14

A night with the stars- Extravaganza

 

Jeg hadde fått hint om at Herbalife Extravanza var storslåtte saker, men hadde på langt nær trodd det skulle være så stort!!

 

Extravaganza var en opplevelse for livet! Skal ærlig innrømme at det å bli tiljublet av en folkemengde innendørs på nærmere 20 000 var rått! God erfaring var det også å stå å prate fremfor så mange. I fremtiden blir på en måte ingen forsamling for stor.. :P  Og det er ikke hver helg man blir sett på og behandlet som en superstar av nesten 20 000 mennesker. Den atmosfæren Herbalife klarer å skape.... Jeg er imponert over selskapet og de dyktige menneskene som jobber der. Og ikke minst er man imponert over de nye sportsproduktene som ble lansert: www.herbalife24.com . Som igjen var grunnen til at et knippe sponsede idrettsutøvere inkludert meg selv var invitert. Herbalife har ekspertisen og pengene til å utvikle det beste av det beste. Her står det hverken på vilje eller ressurser.. Herbalife 24 er et resultat av kvalitet fra ende til annen.

 

For en litt mer detaljert skildring fra helgen kan du trykke deg inn på siden til Ole Christian Fagerli. Vi så arrangementet fra samme ståsted :-) http://www.fagerlimtb.com/2011/09/en-helg-jeg-husker-for-alltid/ 

 

Produktene vil bli lansert engang i Norge på nyåret. Valget burde være enkelt. Sjekk spesielt ut PROLONG: http://performancenutrition.herbalife.com/en/products/prolong, http://www.youtube.com/watch?v=iR7JRebs7sc

 

Andre idrettsutøvere som var på scenen:

 

- Attila Vajda: http://sports.herbalife.com/en-US/Biographies/Attila_Vajda_biography.htm 

 - Sergey Konyushok: http://sports.herbalife.com/en-US/Biographies/Sergey_Konyushok_biography.htm

 - Tania Cagnotto: http://sports.herbalife.com/en-US/Biographies/Tania_Cagnotto_biography.htm

 - Ole Christian Fagerli: Nordisk mester i MTB 

+ en spanjol, super mosjonist Kjell Kirkeng og en tidligere verdensmester i tungvektskarate. Håper jeg er i like god form som han karatefyren når jeg og nærmer meg 65. Imponerende fyr!

 

Herbalife Extravaganza'

På scenen, Extravaganza

Flere bilder kommer.