Givende uke, Barcelona, "Olav den Hellige" og Island
onsdag 28. september 2011 14:09

Etter hjemkomst Barcelona mandag forrige uke har det gått slag i slag.

Torsdag var en stor dag for en liten kar fra Sarpsborg. Følelsen av å bli invitert til bystyremøte i Sarpsborg for å motta en utmerkelse for en prestasjon man selv har utført var en god følelse. Det er gøy å vinne, men en seier blir definitivt artigere når flere gleder seg over den. Og ikke minst var det en god følelse å motta utmerkelsen fra Jan O Engsmyr som har styrt Sarpsborg i 16 år!!! En bronsestatuett av "Olav den Hellige" var hva jeg fikk - Grunnleggeren av Sarpsborg by. Totalt er det fire verdensmestere fra Sarpsborg som har en slik stående hjemme. De tre andre er Jens Arne Svartedal, Anders Kristiansen og Lars Kristian Svartdal. Å bli hedret av sin by er noe jeg setter høyt!!

http://www.sarpsborg.com/Byen-var/Nyheter/Verdensmestere-hedret-i-bystyremotet/

Bronsetatuett Olav den Hellige

Etter tre dager i Sarpsborg bar det av sted til Island hvor jeg var med på lanseringen av sportsproduktene "Herbalife 24". Alltid en opplevelse å være på tur med Herbalife. Har sagt det før, men gjentar det gjerne: Herbalife består av mange svært dyktige folk!!

 

På Island debuterte jeg også på hesteryggen. Makan til artig greie. Smilte fra øre til øre i 2 timer... The "Blue Lagoon" er også en severdighet det er verdt å skrive hjem om.  En rulleskitur ble det også med islendningen Gunnar Birgisson, og forholdene for rulleski og landeveissykling var overraskende gode. Gang og sykkelsti og veistandaren generelt i Reykjavikområdet var på et nivå jeg aldri tror Oslo vil komme opp på..

Herbalife 24, Reykjavik Ragnar Bragvin Andresen