En trist hjemkomst etter noen fantastiske dager i Sæby
onsdag 02. mai 2012 17:54

 

Som i fjor har jeg hatt noen dager i Sæby for trening i flotte omgivelser. En idyllisk perle som er helt suveren for rulleski og løping.

 

I år som i fjor var var Sæby helt fri for søppel, i år som i fjor var det ikke en eneste forsømt hage å se. Et nydelig syn for en kar som verdsetter ting som er vakkert og velholdt. Det å legge ut på langtur langs landeveiene er som å se på Toppen Bechs "Herskapelig" på NRK. Storgårdene og herregårdene ligger på rekke og rad rundt Sæby!

Den lille byen har ellers "dejlige" restauranter, et knippe svært gode klesforretninger i et meget hyggelig sentrum (der i blant Kalhøj), en meget gjennomført arkitektur m.m... Byen er verdt et besøk!

 

 

Etter hjemkomst Norge ble vi mildt sagt sjokkerte over nyheten om Alexander Dale Oens bortgang. En forferdelig nyhet, som var vanskelig å forstå og fordøye. Det er mange som har felt en tåre for Dale Oen det siste døgnet, og at en av Norges største idrettsutøvere i sin beste alder skulle gå bort på en slik måte er intet annet enn forferdelig.

Jeg er nok ikke den eneste idrettsutøveren som har hatt han som et stort forbilde, og jeg er nok ikke den eneste som føler sorg selv om jeg ikke kjente han personlig.

 

En slik hendelse vekker en enda større interesse for menneskene rundt meg.

 

Hvil i fred, Alexander Dale Oen!
For en mann du var, og for et godt forbilde du er!