Mai unnagjort, "King of the hill"= en god opplevelse
søndag 03. juni 2012 17:32

Nå har jeg lagt bak meg en mai-måned med mye god trening. I første halvdel av måneden gikk jobbing og etablering av teamet tidvis utover treningen, men fra og med 17. mai har jeg levd mer eller mindre optimalt som toppidrettsutøver. Jeg endte på 56 timer, og det er den beste treningsmåneden siden oktober 2010 hvor jeg endte på 70 timer......
Herlig at kroppen vil være med på trening igjen. Har sagt det mange ganger, men det å si det gir meg en mengde positive tanker! Etter 1.5 år med utmattelsesproblematikk, blir man rimelig glad og fornøyd av å ha en kropp som vil trene!!
Planen er å trappe treningen gradvis oppover nå. En god start i mai med 56 timer, planlegger 65 timer i juni, og 75 timer i juli. Progresjonen må gå gradvis.

I går var Team Jobzone representert på rulleskirennet "King of the Hill" i Gøteborg. Undertegnede fikk bank på 4 km prolog skøyting + 4 km jaktstart klassisk. (ca. 70 startende) 
Gøteborgerne var godt forberedt på hjemmebane, og tok 2 av 3 pallplasser.
Var utrolig moro med en liten tur sørover, og ting gikk som håpet. Første skikkelige høyintensitetsøkt, foruten maks 02-test, i det nye treningsåret, og kroppen lot seg presse godt. At jeg ikke var med å kjempe om seieren var et godt tegn for dem som slo meg. Det skal litt mer enn 1 måned med god trening for å kompensere med 1.5 år uten harde kondisjonsøkter. 
Les om rennet. www.sweski.comwww.langd.se

Det ble også arrangert en sprint hvor jeg vant med god margin fremfor evig unge Tobias Westman, og jeg ble 1250 kr rikere. Hurtighet og styrke er det eneste det har vært mulig å vedlikeholde/utvikle fra mai i fjor til mai i år. 

Nå er jeg virkelig på gang, og klar for treningssamling i Otepää fra tirsdag.

 

Bilder og litt skriverier fra King off the Hill: http://erikwickstrom.se/, Langd.se, sweski.com,