Otepää – Oslo skishow – Aure
søndag 24. juni 2012 21:54


På tide med en liten oppdatering igjen. Mye som har skjedd i det siste, og mange positive signaler fra kroppen gir ytterligere godt  mot og strålende humør :-)

For 2 uker siden hadde vi en flott samling i Otepää. Foruten en god del plagsomme estiske mygg hadde vi det som plommen i egget i de 6 dagene vi trente i Baltikums skimetropol. Anlegget der nede er helt rått, og det er vanskelig å komme på et norsk anlegg som kan måle seg med Tehvandi.

Etter hjemkomst Otepää bar det rett til Aker Brygge for å gjøre sitt beste i Oslo Skishow, og jammen gikk det overraskende bra. Grunnlaget er fortsatt veldig spinkelt, og kroppen var tung etter samlingen. Seier i prologen, og 5 plass totalt var en god opplevelse. Pallen skulle selvfølgelig vært stas på favorittdistansen sprint skøyting, men 5 plass var en god start på sommeren.

Stor stas er det alltid å ta turen til Aure. Lang reise til Nord Møre, men entusiasmen blant de lokale overskygger den lange reisen.

I Aure var det duket for klassisk sprint. En Ok 16.plass i prologen, seier i kvartfinalen, men stang ut i semifinalen. Det er ikke mye som skal gå galt før man blir straffet hardt mot så gode løpere. Fikk en stav mellom skiene og ble dyttet ut av banen i det jeg skulle til å sette inn et rykk ca 300 meter før mål. Det som skulle bli et rykk ble i stedet en omaksellerasjon etter dytten, og kom meg derfor ikke frem i feltet. Ble 6 i mitt heat og 11 totalt. Oppsummert er jeg fornøyd med hvordan kroppen svarer, og at jeg henger med helt i toppen også på klassisk sprint.

Nå ser jeg frem i mot Blinkfestivalen 21 juli. Der er det sprint skate, og der skal det bli moro! J

Sjekk ut http://www.facebook.com/TeamJobZone for oppdateringer fra Team Jobzone