En givende sommer! Trysil next.
lørdag 11. august 2012 20:32

Mye har skjedd siden sist oppdatering på hjemmesiden. Blant annet har jeg gått fort i et par rulleskirenn, og fått mange bekreftelser på at kroppen er fullt tilbake!

 

Blinkfestivalen gikk nesten som håpet. Det ble en fin 2.plass, men håpet å gå helt til topps.

Jeg måtte også se meg slått av Petter Northug i "Inge Bråten memorial" tidligere i juli.

Begge renn var flotte opplevelser, og man gleder seg allerede til å komme tilbake!

Har også fått med meg en WC-helg i Tyskland. 1.plass på sprinten og 3.plass på jaktstarten var to gode opplevelser. På jaktstarten ble det pinne stive bein i spurten, og hadde ikke krefter til å henge med de siste 300 meterne. Det var skyhøy fart fra start til må. Makan til råkjør over så lang tid har jeg aldri tidligere opplevd i en jaktstart eller fellesstart, og jeg har fortsatt ikke grunnlaget i kroppen til å klare tre konkurransedager på rad. Samme sak opplevde jeg i Toppidrettsveka i juni. Rett og slett naturlig etter kun  noen måneder i trening.

 

Oppsummert har sommeren vært en tid full av positive erfaringer og overraskelser. Hadde aldri trodd at jeg skulle være så sterk etter så kort tid. Siste ukene i Juli har riktignok blitt litt forstyrret av oppussing i leiligheten, men resultatet blir til gjengjeld utrolig bra også :-)

 

I morgen bærer det av sted til Trysil med et døgns pit stop i Torsby for litt skigåing. Blir gøy å samle gjengen i Teamet igjen!!