Alliansloppet
lørdag 25. august 2012 21:41

I helgen har det vært en svipptur til Trollhättan for å delta i Alliansloppet. Et topp arrangement som vokser, og som er TV-sending verdig. 300 000 sek  ble utdelt i premiepenger, og da lokkes mange eliteløpere. Arrangøren var ikke helt sikker på det riktige antallet deltakere, men et sted mellom 5 og 700 deltakere rullet rundt i Trollhättan.

Selv trodde jeg det skulle være å reise ned og hente 1.plassen på sprinten i går. Så lett ble det derimot ikke da det dukket opp tre eksplosive rakkere fra Italia som ikke stod oppført på påmeldingslisten. Mirco Ceolan, Folco Pizzutto og Emanuele Sbabo trengte en nedkjøling etter en uke med nesten 40 grader i deres hjemlige trakter, og tok seg en tur til Sverige. Tre utrolig hyggelige karer som jeg har hatt mange tøffe dueller med, og flere vil det bli.. Jeg har hatt marginene på min side de siste 3 årene, og har ikke blitt slått på 200 meter internajonalt siden 2009, før i går... Emanuele og Folco ble for sterke, og førsteplassen som jeg mer eller mindre hadde regnet med å vinne, ble en tredjeplass.

De gutta var rett og slett bedre enn meg i går!!

 

I dag var jeg servicemann til Simen Lanes på 56 km klassisk. Simen pigget inn til en sterk 12.plass. Resultater finnes på www.alliansloppet.se