Deilige seire
lørdag 14. august 2010 15:58

Nedturen var at NRK bortprioriterte World cupen totalt i forhold til "Toppidrettsveka". Ingen andre enn de 2-3 tusen tilskuerne som stod langs løypa eller i målområdet fikk se "maskineri-Svanebo" fighte seg først over mållinjen på 24 km fellesstart. Heller ikke den spektakulære Team-sprinten ble vist på TV. Kan garantere at bildene der i fra ville satt seg litt dypere blant TV-titterne enn mange av de andre bildene som har blitt vist fra "Toppidrettsveka" de siste dagene. Sprinten i dag var en folkefest. Et knippe tekniske problemer fra arrangøren ødela på langt nær festen. Det ble show, og publikum så ut til å være fornøyde. - Men NRK hadde pakket sammen. Kjedelig!!! men det viktigste er at de tusen tilskuerne som hadde møtt opp på brygga i Kristiansund hadde det gøy.

Nesten litt synd at TV2 mistet rettighetene til arrangementet.

Mye positivt i egen kropp om dagen. Seieren på team sprinten i går med Magnus Frodahl var deilig!! Sjeldent vært så stiv på et oppløp. Å spurte i 1.7 km på siste etappe, for så å avslutte med en spurt i spurten er vondt, men godt. Alltid en god følelse å krysse mållinjen først. 

Sprintseieren i dag var også en rå opplevelse! Gleder meg til neste års VM her i Kristiansund som visstnok skal bli vist direkte på TV både i Norge og ellers i Europa.

- Imponert over en sterk Hanna Falk på dagens 200 meter sprint. Rått å ha så spreke bein etter en knallhard jaktsstart tidligere i dag.

- Ellers svært fornøyd med den norske innsatsen i world cupen. Gleder meg til å  komme tilbake til VM neste år. Da med noen omstruktureringer i arrangementet.

(kan også legge til at "Pølsa" er rå. God i det meste og uredd!)

Bilder kommer.