Dagen derpå
søndag 29. august 2010 19:35

I går ble årets Allianslopp gjennomført. Og i dag er overkroppen som en banket biff. Selv bicepsen er stiv og støl etter de mange tusen stavtakene. Egentlig en ganske god følelse å være gjennomsliten. Jørgen Brink vant rennet som ble preget av action fra start til mål. Akkurat slik en god konkurranse skal være.

Selv ble jeg hektet av etter ca 30 km etter et stavbytte som ikke gikk helt som det skulle. men kom meg i mål på en ok 19'ende plass blant de ca 600 startende. Av de siste 28 km gikk jeg ca 20 km alene. Det kostet ekstremt mye, og de siste 8 km var en kamp. tapte 7 min på 8-9 km... Et godt bevis på at overkroppsmuskelaturen min ikke var veldig fresh på slutten.. :P Tror aldri jeg har vært så gjennomsliten i overkroppen noen gang!  Til neste års renn skal jeg samle sammen en haug med folk som kan stå med reservestaver langs løypa. Mitt tredje Allianslopp skal ikke bli ødelagt av stavtrøbbel, men takk til IK Stern som gav meg reservestav! 

Gleder meg allerede til neste års renn. Ekstremt moro!!! At det kom noen kraftig regnbyger underveis i rennet førte til noen glatte svinger. Selv satte jeg pris på litt ekstra action, mens enkelte andre måtte en tur i asfalten. Det er slik det skal være. Da vet man at man  har trosset sin egen grense. Kun litt sjarm med skrubbsår!! De forsvinner i løpet av en uke eller to ;-)

(17 årige Sondre Fossli gikk inn til en knallsterk 7'ende plass!!! kun 2-300 meter bak løpere som Jørgen Brink og Daniel Tynell!!)