Flott i Hummelfjell og Os
lørdag 18. september 2010 20:54

Det er alltid gøy å komme til nye plasser. Og ekstra gøy er det å treffe så mange flotte mennesker som jeg har gjort de to seneste dagene. Da blir man ekstra glad i plassen, og jeg kommer mer enn gjerne tilbake til Os!

At den lille kommunen har fått et flott idrettsanlegg er det ingen tvil om. Det er det flotteste rulleskianlegget jeg har gått i! I anledning dagens åpningsarrangement har jeg fått gleden av å gå en liten uhøytidelig stafett på den flotte skistadioen. Det var en stafett hvor jeg gikk alene på mitt lag, mens fire lovende juniorer fra kretslaget til Hedmark gikk på motstanderlaget. Fint gikk det, og håper de fremmøtte hadde det like gøy som jeg.

 Til tross for litt ruskete vær på den ellers så ganske nedbørsfattige plassen hadde mange lokale innbyggere funnet veien opp til foten av Hummelfjell for å ta del i åpningsarrangementet. Det er vel nettopp denne lokale "spiriten" som har gjort at det har latt seg gjøre å reise et så flott anlegg på en så liten plass! 

Stafetten og sprintkonkurransen var bare en del av et arrangement som bestod av taler og skiskytterrenn. Tror også skiskytterpresidenten var på plass!(?)

Jeg har storkost meg i Os, og jeg tror mange ski og skiskyttere vil finne glede i dette anlegget i årene som kommer!

http://www.hummelfjell.no/

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=21989