Syre inn, syre ut!
lørdag 24. oktober 2009 16:32

Må erkejenne at jeg var litt vel optimistisk på de tre oppvarmingsdragene, og kjente en anelse syre allerede etter disse. Kanskje ikke det mest kurrante, men en bra økt ble det så absolutt! 3*20 sekunder, 3*15 og 3*10 sekunder motbakke med 110% innsats er heftige saker. Etter det sjette draget var jeg så svimmel og full av syre at frokosten ikke lenger ville holdes tilbake. Syra ville ut! hehe. Noen gram lettere presset jeg ut alt på de siste tre dragene.

Er utrolig nyttig å kunne kjøre slike økter sammen med andre, og spessielt gøy var det å se hvor rå landslagsløperen var på slik "hurtighet". Selv blir jeg nok neppe noe raskere på 200 meter av slik trening, men nå er det langrennssprint på programmet utover vinteren, og slike økter er kanon med tanke på det :)

"Pølsa" skriver på www.sprintgutta.no at han mottok denne sms'en fra en av de andre deltagerne etter økten:

"Jeg kan bekrefta at den økta di var stri... Magen har vregnt seg x antall ganger, og jeg har ligget klam og blek på gulvet med hyperventileringer, skjelvinger, magekramper og svimmelhet. Lurte faktisk på om j jeg hadde fått svineinfluensa, men er heldigvis bedre allerede. Så det var nok bare den sabla økta!"

I morgen tidlig står det 4*4 min skate intervall på programmet. Blir gøy! Til tross for en anelse utmattelse etter dagens første økt, er formen god, og jeg gleder meg til sprintrennene i vinter.