helt ok, etter 3 dager på ryggen!
lørdag 13. november 2010 15:13

 

Å bli nummer 39 er ikke noe man streber etter. Man sikter høyere enn som så, men at man ikke er lenger ned etter en så dårlig dag på jobben er et godt tegn!

Etter en fantastisk god treningsdag forrige mandag hvor kroppen "flydde", har jeg følt meg helt "på trynet" siden tirsdag natt. Altfor mange gjøremål forrige mandag og tirsdag fra 07.00 til 01.30 gjorde at det bikket over, og de siste tre dagene har jeg vært helt på felgen og har ligget på ryggen og sovet. Kom opp hit til Beitostølen sent i går og muskulaturen var alt annet enn trigget i dag. Forsøkte å vekke kroppen gjennom en hard oppvarming, men spruten i kroppen var ikke til stedet, og da er det vanskelig å gjøre en god sprint.

 

Jeg er rett og slett superpositiv for videre sesong. Holder jeg meg frisk og får trent godt fremover tror jeg det skal bli mange morsomme sprintrenn i vinter! Og absolutt godt å komme i gang. Deilig å kjenne det svi i muskulaturen i noen minutter etter målgang. Det har vært et savn de siste dagene..

 

Utrolig gøy med lagkompis på rulleskilaget Magnus Frodahl som gikk inn til 6 plass i prologen. Til sammenlikning gikk Petter Northug jr inn til en 31 plass.. synd at Magnus falt i kvartfinalen, det kunne blitt meget moro! Beito er mest show, og et ganske uviktig renn for de aller fleste. Bul-spirnten på Gålå blir det første rennet som får betydning for vinteren. gleder meg!