Fra Steinkjer til Latvia
tirsdag 01. februar 2011 21:28

Fra og med KM for to helger siden har formen vært god, og tiltross for stang ut i konkurransene, har det vært en fryd å kjenne at kroppen spiller på lag

J

 

 

NM-sprinten ble en stor opptur rent fysisk. Aldri tidligere har kroppen vært så sterk vinterstid som det den er nå. Prologresultatet ble litt svakere enn det kunne blitt, men jeg tok meg videre på en 28.plass. Skiene var rett og slett ikke veldig gode, og det var en kamp mot gliden fra start til mål. Før kvartfinalen ble det satt en annen struktur i sålen, og underverker skjedde. Jeg tok det rolig ut fra start, for å avansere utover i heatet. Planen gikk som den skulle helt til jeg falt på eget feilgrep i tredjeposisjon 300 meter før mål.

Intet annet enn fryktelig kjedelig, men graver meg ikke ned. Følelsen av hvordan kropp og ski spilte på lag var helt fantastisk. Det gikk mot en real spurt om avansement til semifinale, men dessverre ble tyngdekraften for sterk 300 meter før mål.

Fikk bevist for meg selv at jeg virkelig kan få fart på greiene også vinterstid. Før eller siden skal det holde helt inn også med snø under skiene!!!

På stafetten lørdag gikk jeg en av mine beste 10km langrenn noen gang. Motoren er på vei opp. Avanserte 7/8 plasseringer på sisteetappen for Njård, og gikk laget inn til 30.plass av rett i underkant av 100 startende lag. Det var gøy fra første stavtak på et føre som ikke passet meg helt perfekt. J

 

Tapt bagasje..

Nå er jeg i Latvia for å gå Skandinavisk cup. Sprint i morgen og 15 km på torsdag. Hovedmålet er å få bagasjen på plass før start i morgen. Den ble igjen på Gardermoen, og det skulle gjort meg glad å stille i eget utstyr på start i morgen.

Krysser fingrene!!

Det er en lang løype på 1700 meter. Noe lenger enn hva jeg liker, men den byr på stor fart og rettferdighet. Brett og fint!

Sprint fra NM: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/706782/

-Jeg går i kvartfinale 5