Tja
onsdag 02. februar 2011 10:16

Er så lei av stang ut! Har så ekstremt lyst til å skrive om en sprint hvor jeg fikk ut alt! 

12/100 fra å komme videre fra kvalifiseringen/prologen på dagens sprint i Latvia! Noe sabla hærk!!! Er ikke der man ønsker å være. må rett og slett heve meg.

Hvorfor stang ut så ofte??? - Man mangler rett og slett det siste som skal til. De beste har ofte "flaks", mens jeg enn så lenge tilhører de som ofte har marginene mot seg når det gjelder ski på snø. Man ligger på et nivå som er avhengig av full klaff for å nå høyt opp på listene. Må bare jobbe videre..

Nå gjelder det å finne frem hulken i seg, for å få ut det aller beste på Beitostølen om to helger.

Hulken

hvis man skal analysere dagen:

Trøtt i kroppen. Jeg er i god form, men i dag var det intet trykk. Hvorfor? En av grunnene kan være to dager på rad med lite søvn. opp 05.30 i går for å rekke flyet behøver ikke å ha så mye å si. Men når jeg kom frem til Latvia, viste det seg at bagasjen ble liggende igjen på Gardermoen, og mye krefter gikk med til å få den på riktig vei. På hotellet ble resepsjonen satt på saken, og jeg ble lovet bagasjen mellom kl. 22 og 23 i går. Var i respesjonen 22.30 og 23.15, men ingen bagasje var ankommet. La meg på sengen bekymret og slet med å få sove. Ble totalt 5-6 timer søvn, og til frokost dukket endelig bagasjen opp. Håper at dette surret er årsaken til at jeg er 12/100 for svak i dag! Prøvde å kompansere lav energi med råhet i hodet, men det eneste stedet jeg maktet å være rå var de siste 100 meterne av løypa.

Skiene kjentes gode!!

Resultat: http://www.infoski.lv/files/sp_1_7_km_f_q_m.pdf

Nå er jeg trist, og litt lei, men ser fremover.. men nå gjelder det å bli en hulk og knalle til i norges cup og U23 NM på Beitostølen om to fredager!!