Hjemme igjen
fredag 04. februar 2011 18:33

Capgemini

Kom hjem igjen fra Latvia i går, og planen frem mot neste helgs U23 NM på Beitostølen er lagt!

NM forrige helg var en stor opptur formmessig! Endelig var det trykk i kroppen i konkurranse, og til tross for fall i kvartfinalen, dro jeg fra Steinkjer med smil om munnen. - Jeg gledet meg til nye muligheter i Latvia.

Dessverre for meg ble reisen og første dag i Latvia ikke helt som planlagt, og kroppen fungerte ikke i det hele tatt. Kom hjem igjen i går kveld, og etter 10 timers søvn natt til i dag, og 2 timers søvn midt på dagen i dag har jeg begynt oppladningen til neste helgs U23 NM på Beitostølen.

Dette nærmer seg den andre vinteren på rad hvor man føler man har litt i overkant bom når skirennet nærmer seg. På trening kan man være så sterk man bare vil, men når rennet kommer er kroppen tom for trykk. Og det er konkurranse som teller, og ikke trening!!

Fokus frem til Beito: Fokusere på det positive, nyte dagene og treningen i finværet. Det skal ikke spares på god mat, og jeg skal sove akkurat så mye som kroppen sier den ønsker. Det siste er faktisk ingen fryd. Mye mer givende å være våken enn i dvale, men skal man hente ut det siste... Håper det blir klaff!