Ferdig for sesongen....
lørdag 12. februar 2011 13:29

Etter atter en gang å ha en kropp som kun er en skygge av seg selv, innser jeg nå at det mest fornuftige er å kaste inn håndlke for sesongen. Det er lite vits i å stange mot en tjukk vegg.

Humøret er godt, og tankene positive, men kroppen orker ikke mer for denne gang. Sprinten i går var tam, 10 km klassisk i dag helt forferdelig. Måtte ta meg en 45 sekunders pause på 6.5 km, for å kunne ta meg i mål. Man går i løypa og føler seg dårlig trent, men faktum er noe helt annet..

Grunnen til totalt fraværende form føler jeg at jeg har ganske god kontroll på. Hadde maks 10 dager med god trening mellom sykdomsperiodene  fra oktober til jul. Deriblant to 10-dagers antibiotikakurer. Var nok litt for ivrig og trente mye "halvsyk". Kom aldri i flytsonen, og har følt meg mye sliten og slapp, men enkelte økter har virkelig skilt seg ut.

Sesongens opptur var at formen var ok under NM-uka. Slik at jeg tiltross for fall i kvartfinalen i sprinten opplevde at kroppen spilte på lag under sprinten og stafetten. Stort sett det eneste å smile for i konkurransesammenheng i vinter.

- Pluss er det også at pusten fungerer! :-)

Kan så mye bedre, og håper jeg å få frem både kommende sommer og vinter! :P

Kommende to uker blir det litt mindre trening. Skal rett og slett koble litt av for å komme til hektene, før jeg starter opp med grunntreningen for sommeren og neste vinter. Gleder meg allerede til å ta fatt på arbeidet!!! :-) Skal delta på litt turrenn fremover for moro! Og kanskje er kroppen tilbake i ok slag når tiden nærmer seg NM del 2. Da blir det i tilfelle en tur opp..

 

Depper ikke, tenker fremover og skal komme fryktelig tilbake!:-)