Fantastisk!
fredag 04. mars 2011 18:22

 Som norsk sportsidiot er det vel kun det å gå en stafettetappe under et VM i Holmenkollen som er større enn å oppleve et VM-stafettgull i nettopp Holmenkollen! Det var helt rått å være tilstede!

Holmenkollen er norges største turistmaskin, og en av verdens met kjente idrettsarenaer. Herrestafetten var den øvelsen som ble først utsolgt, og sammen med et fullsatt Holmenkollen som for anledningen var proppet av patriotismme fikk jeg gleden av å se Norge ta gull.

Har det noen gang vært en like spennende stafett sett med norske øyne? det svingte fra etappe til etappe, og spenningen sank aldri! Helt rått var det!

 

Skal innrømme at den største overraskelsen for meg i dag har plaget meg i ettertid. Aleksander Legkov sin totale kollaps på 3.etappe var totalt uventet, og må være 87 ganger værre for Legkov selv enn for resten av det gigantiske Russland. Skiinteressen er ikke akkurat liten i Russland, og det er ikke det første mesterskapet den til vanlig ekstremt sterke russeren skyter skivebom. Mange hadde unnet han å lykkes denne gang. Der i blant meg selv...