Overskudd!! :-)
tirsdag 15. mars 2011 13:01

 

 

Etter 30 dagers mer eller mindre treningsfri begynner overskuddet endelig å komme tilbake igjen. Forrige uke våknet jeg med følelsen av overskudd for første gang siden begynnelsen av oktober :-)

Begynner å forstå hvor langt nede kroppen egentlig har vært i vinter, og den pausen som jeg tok etter for min egen del svært dårlige konkurranser i Latvia i uke 5 og Beitostølen uke 6, burde blitt gjort i desember. Etter rekordmange sykdomsperioder fra oktober til januar har kroppen vært som en jojo. Utover vinteren ble tråden på jojoen lenger og lenger, og farten lavere og lavere. Burde nok tatt signalene litt tidligere når armene titt og stadig har vært tunge å løfte...

 Heldigvis for min egen del fikk jeg en OK følelse i NM, men ukene derpå i Latvia og Beito, var det helt tomt i skrotten, og burde ikke stilt til start i det hele tatt. Men gjort er gjort, og jeg har nok blitt klokere av vinteren. Var alt for ivrig etter å komme i gang med treningen både i og etter sykdomsslagene i høst og tidlig vinter, og det klokeste jeg har gjort de siste årene er nok denne treningspausen... hehe.

Nå har det begynt å krible skikkelig i kroppen, og revansjesuget er STORT! Med en god plan frem mot neste vinter skal dette bli bra.

I disse dager lengter jeg etter bysprinter, lange sammenhengende motbakker og fantastiske strekninger av lettkuperte landeveier. Rulleski er ordet som svirrer rundt i hodet og skaper enorm motivasjon.

sjekk ut linken nedenfor: Can’t hardly wait!!!

 http://www.youtube.com/watch?v=YQ_JYLa4BL8&feature=player_embedded

Ragnar Bragvin Andresen vs Magnus Frodahl