My love for this sport!
søndag 05. juni 2011 13:39

I går hadde jeg store problemer med å sovne. Hvorfor? - jo, jeg gledet meg så enormt til i dag!

 

Etter å ha fylt meg med mange positive inntrykk i uken som har vært og under åpningen på norgescupen i Askim fikk jeg en følelse av "lille julaften" i går. Kroppen var proppet av positive forventninger, ja egentlig en følelse av forelskelse. Jeg hadde rett og slett lyst til å løpe ut å gi den første jenta jeg så en stor klem, men i visshet om at det kunne ført til ymse reaksjoner fra klemmens mottager gikk jeg heller og la meg for kvelden. Rett og slett for å korte ned ventetiden til dagen i dag.

 

Hva kunne så dagen i dag by på? - jo, en 20 minutters lang rulleskitur! :-)

 

Høres muligens ikke helt rått ut, men jeg har startet på veien som skal føre meg til start i VM i Kristiansund. Den litt mer enn ønskelige motgangen det siste halvåret har ført til en desperathet etter rulleski og trening. Jeg føler på en abstinens etter melkesyre, svette, slit og treningssmerte. Ord som klinger positivt i mine ører! ...og om jeg har vært i tvil tidligere, er jeg sikker i min sak nå. Jeg er forelsket i idretten min, og skal gjøre hver dag frem til uke 32 optimal i henhold til prestasjoner i VM. 

Og hvordan var disse 20 minuttene på rulleski? - Helt fantastisk! 20 kjærkomne minutter.

Hvordan fungerte hodet? - Det gikk helt ok. Tror det ville vært dumt å gå lenger, men hodepinen som jeg fikk i etterkant varte kun i 10 min. I morgen blir det 25 minutters rolig rulling, for så å øke gradvis dag for dag. :-)

Skal gjenoppleves