Fornøyd med comebacket
lørdag 18. juni 2011 17:58

Det var mange sterke navn på startlistene under dagens norgescup på Gran. Og selv hadde jeg på fohånd sagt til meg selv at en semifinaleplass og topp 4 ville være "helmaks" etter alt det trøbbelet jeg har hatt siste halvår. At det da endte med en finaleplass og en 2.plass i mitt konkurransecomeback, kan jeg ikke være annet enn svært godt fornøyd med. Dette var min første konkurranse siden 14.februar.

 

At jeg gikk bra er å overdrive, og det var svært lite som stemte. Ting var rett og slett som forventet. Mangler en god del spenst og styrke samtidig som stayeren ikke er helt der den burde være. Foruten resultatet var lyspunktet mitt kvartfinalen mot Sindre Wiig Nordby. Der fikk jeg til en ok start, god timing og en håndfull gode skyv. Den kvartfinalen tappet meg til gjengjeld så heftig for krefter at jeg var totalt tom i finalen. Jeg gjorde mitt beste, men Timo Andre Bakken vant en komfortabel seier med ca 2 meters margin. Han var sjefen i dag!!! Grattis! Skal ikke se bort i fra at en VM-bilett ligger godt ned i lomma di etter dagens overbevisende oppvisning....

 

Sammen må vi nok alle heve oss for å kjempe om sprintmedaljer i VM. Og det kommer vi også til å gjøre!!! :-)

 

Neste uke reiser jeg til Italia for å gå world cup sprint og team sprint. Skal bli spennende å se hvor vi ligger i forhold til resten. Frem til start i Italia handler det om å være strukturert 24 timer i døgnet for å holde skuta på rett kjøl. Ser frem i mot utfordringene som kommer! :-)