Imponert av Petter Northug, men ikke av ekspertuttalelser
torsdag 11. august 2011 20:13

En ekspertkommentator som kommer med utspill som ikke er basert på ekspertise er alltid litt kjedelig... Mer gidder jeg ikke å si om det.

Petter er rå!! gleder meg til stafett i morgen!! blir det mitt første og Petters tredje gull i mesterskapet?

Nå kommer distansene i VM som hører de raske gutta til. Stafett i morgen, og sprint lørdag. Sprinten vil jeg understreke at Petter ikke er kvalifisert til. Gutten er rask, men i denne sammenheng ikke rask nok ;-)

Fikk også høre at Petter er verdens raskeste på rulleski i en spurt i lett terreng. Jeg tar i tilfelle i mot en utfordring på strak arm!!!

 

En siste lille ting: Flere av gutta i VM-troppen slengte seg med i Toppidrettsvekas 1500 meter lange rulleskisprint i dag. Kun for gøy. Det viste seg at gutta skulle dominere prologen totalt. 1,2,3,6 og 8.plass var mer enn mange tålte. Og det begynte å gå rykter om juks. Ganske trist for en gjeng unge sterke up and coming utøvere å få den slags slengt i ansiktet. En veteran i skisirkuset gikk direkte bort til en av gutta og mer enn hintet til juks. Mitt tips til deg som kommer med beskyldninger: Mål din styrke mot de andre gutta i styrkerommet, så finner du fort ut hvorfor de gikk så fort. Det hjelper å trene litt styrke..

Dog klarte ikke gutta å forsvare plassene sine fra prologen. Kan ha noe å gjøre med at juniorgutta trenger noen år på å bygge kapasitet.. ;-) men to-tre topp 10-plasser er helt ok1 de blir alle noen harde karer i fremtiden!!